Bellijn

Hallo lieve mensen,

Mijn oprechte dank voor het vertrouwen dat jullie in mijn diensten stellen. Jullie toewijding en de groeiende vraag naar kaartconsulten hebben mijn agenda tot het randje gevuld, waardoor er een lange wachtlijst is.  Om aan deze behoefte tegemoet te komen en jullie de best mogelijke ervaring te bieden, heb ik besloten om mijn getalenteerde medewerkster Chrissy bij het team te verwelkomen. Naast Chrissy, blijf ik uiteraard ook nog actief en blijf de kaartconsulten verzorgen zoals ik dat altijd al gedaan heb. Consulten bij mij kan je dus blijven inboeken. 

Wie is Chrissy? 
Chrissy is niet alleen een ervaren Lenormand-kaartlezeres, maar ook een toegewijde dame die haar kennis heeft opgedaan in mijn eigen cursussen. Met dezelfde passie en empathie voor het spirituele begeleidt zij jullie nu via telefoonconsulten. Hierdoor kunnen mensen met dringende of prangende vragen sneller bij ons terecht. 

Foto samen met Chrissy

Hoe werkt het? 
Consulten met Chrissy vinden plaats via een handige bellijn, waar jullie een afspraak kunnen boeken in het online agenda op de website. De consulten duren een half uur, dus het is handig om van tevoren je vragen op te schrijven. Eenmaal geboekt belt Chrissy je op het afgesproken tijdstip, met een onbekend nummer of privénummer. Dit is om jullie en onze privacy te garanderen. 

Wat heb je nodig voor een consult? 
Voor een optimale ervaring vragen we je om het contactformulier in te vullen met alle nodige gegevens en een duidelijke foto van jezelf te uploaden. Hierdoor kan Chrissy zich beter afstemmen op jouw energie en een diepgaand en persoonlijk consult bieden.

Hoe maak je een afspraak? 
Navigeer eenvoudig naar het online agenda op de website (de knop “Maak afspraak”). Je kiest de optie telefoonconsulten.  Je kan dan kijken wanneer Chrissy momenten vrij heeft, kies een geschikte datum en tijdstip en vul het contactformulier in. Je ontvangt dan een mail met verzoek tot betaling.  Als de betaling in orde is krijg je op het geboekte moment telefoon van Chrissy voor jouw consult. Chrissy kijkt ernaar uit om je te ontmoeten en antwoord te geven op al je vragen.

Hoeveel betaal je voor een telefonisch consult? 
Een telefonisch consult duurt 30 minuten.  Hiervoor betaal je 30 euro. De betaling dient op voorhand te gebeuren.  Je krijgt hiervoor een mail toegestuurd met een uitnodiging tot betaling.  Dit kan heel eenvoudig door op de betalingsknop te drukken en online te betalen. 

Aandachtspunten? 
Tijdens een consult worden er vele zaken besproken. Er komen vaak emotionele en heel persoonlijke zaken naar boven. Je mag erop rekenen dat alles strikt geheim blijft. Over medische zaken spreekt Chrissy zich niet uit. Heb je vragen over je gezondheid, dan raadpleeg je het beste een arts. Een consult kan behoorlijk wat emoties losmaken, Chrissy biedt je dan graag haar luisterend oor aan en wil er dan graag voor je zijn door het juiste begrip te tonen. Alles gebeurt met de juiste intentie.

Ik ben dankbaar voor jullie voortdurende steun en vertrouwen. Ik hoop dat onze consulten jullie de nodige inzichten brengen die jullie zoeken.

Veel liefs,
Vanessa en Chrissy