van3

Wie is Vanessa Brosens?

Een vijftal jaren geleden begon ik me steeds meer te verdiepen in de spirituele wereld.  Hoewel het spirituele al heel mijn leven op de achtergrond aanwezig was, omdat mijn vader er ook al interesse voor toonde, merkte ik dat het tijd was om er zelf mee aan de slag te gaan.  Ik volgde verschillende cursussen en kwam terug in contact met mijn eigen intuïtie.  Ik ontdekte dat ik enorm aangetrokken werd tot kaart leggen en ging me er meer in verdiepen. 

Door de zoektocht naar mezelf en de wereld om me heen, kwam alles in een stroomversnelling terecht. Op die manier kwam ik stelselmatig de juiste mensen op mijn pad tegen. Zij wezen me de juiste richting en leerden me de dingen waar ik op dat moment behoefte aan had. Mijn pad werd als het ware voor me open gelegd en ik voelde dat er geen andere weg meer mogelijk was.  

Vanuit mijn woonkamer, begon ik kaarten te leggen en gaf zo de mensen inzichten mee in hun eigen situatie.  Ik hielp hen terug op weg, zette ze terug in hun kracht en liet hen terug geloven in zichzelf. Langzaam realiseerde ik een deel van mijn droom, door mensen van heinde en verre te ontvangen en hun inzichten in zichzelf te verschaffen. Omdat ik de onweerstaanbare drang voelde om nog meer mensen te bereiken, nog meer mensen te willen helpen, en om mijn kennis te willen delen, groeide het idee om workshops en cursussen te gaan geven.  

Door mijn lange ervaring als leerkracht, kon ik mijn opgedane kennis op een ongedwongen en leuke manier overdragen.  Mijn woonkamer ruilde ik in voor een heerlijke en rustige praktijkruimte in de tuin, waar vanaf dan mensen elkaar konden ontmoeten en tot rust konden komen. Vanaf dat moment besefte ik, dit is wat ik wil gaan doen.  En zo werd mijn levensmissie geboren, of laat ons zeggen.. werd mijn levensmissie herboren

boom3

Mijn missie

Vertrekkende vanuit veel begrip en empathie, voel ik mensen goed aan en weet ik waar hun noden liggen. Met behulp van de kaarten kan ik hen de juiste inzichten geven. Ik moedig mensen aan en coach hen op hun eigenste weg.

Vandaag de dag, is mijn missie dan ook om aan iedereen duidelijk te maken dat het leven er is om echt te leven, dat het leven er is om het echt te leren begrijpen, dat je het leven echt mag beleven met een lach en dat je het leven echt lief mag hebben met heel je hart.  Iedereen terug zijn eigen kracht en eigenwaarde laten ontdekken vind ik enorm belangrijk. Ik besef dat dit zwaar en moeilijk is, maar alles is mogelijk!

Een positief leven leiden en je hart en intuïtie volgen, is de start naar een nieuw begin en dat wil ik graag iedereen leren. Terug leren vertrouwen op jezelf, terug in je kracht komen en je eigenwaarde terug vinden, daarin help ik jou graag. Want wat een ander kan, kan jij ook !