van1

Consulten

Consulten in de praktijk of via videochat via ZOOM

Consult kaartreading

Tijdens dit consult maak ik gebruik van verschillende kaarten.  Zo werk ik met de Tarot, Lenormand en met Engelenkaarten.  Je krijgt door deze reading inzichten op verschillende vlakken in je leven zoals: liefde, partner, werk, financieel, kinderen, ouders, gezin, gezondheid, … Soms krijg je ook al een blik in de toekomst, maar weet dat dit uiteindelijk altijd afhankelijk is van je eigen keuzes en stappen die je zet.

Een consult duurt standaard 1u en kan uitgebreid worden tot maximum 1,5u.  Dit consult kan online via videochat of bij mij thuis in de praktijk.

Prijs: 1u – 75 euro
1,5u – 115 euro

Waar ? In de praktijk of online via videochat

Spiritueel coaching consult

In je leven stoot je vaak op bepaalde blokkades of steeds terugkerende patronen.  Je bent er je bewust van, maar weet niet hoe je ze kan doorbreken of opheffen.  Deze blokkades of patronen zijn bijvoorbeeld afwijzing, jezelf niet goed genoeg vinden, angsten, onzekerheid, stress, … 

Het kan ook zijn dat je met bepaalde trauma’s zit uit het verleden waar je maar geen vat op krijgt.  Waarom heb jij net dat moeten meemaken?  Wat moet je daaruit leren ? Hoe kan je er in je huidige leven mee verder, zonder dat het een overheersende invloed heeft op jou?

Of soms zit je ook gewoon vast, weegt het allemaal even te veel en is het even te zwaar om alles op een positieve manier te bekijken.  

Dan kan je wel wat extra ondersteuning gebruiken en heb je nood aan tips, raad of tools om verder te geraken.  Samen met jou wil ik naar oplossingen zoeken, of naar de nodige inzichten die je nodig hebt om op dat moment verder te geraken in je leven. 

Loslaten, (zelf)liefde, in je kracht komen staan, angsten doorbreken, jouw levensmissie, patronen en blokkades opheffen, zijn enkele thema’s die aan bod

Omdat ik graag na een eerste consult al een doorbraak bereik, werk ik niet per uur.  Meestal neemt een sessie een twee tot drie uur in beslag.  Zo kan jij ook al meteen aan de slag en werken we sneller alle mogelijke issues weg.  Mijn doel is dat jij je zo snel mogelijk terug veel beter voelt. 

Een consult kan online via videochat of bij mij thuis in de praktijk. Persoonlijk verkies ik om het in de praktijk bij mij te houden, maar door omstandigheden kan via videochat zeker ook. 

Prijs: coaching consult: 130 euro

Waar ? In de praktijk of online via videochat

Reading via videoboodschap

Jaarwiel

Een jaarwiel kan je ten allen tijden bestellen.  Bij deze reading trek ik kaarten die een algemeen thema voor de volgende 12 maanden geven en leg ik ook per maand een aantal kaarten.  Zo bekom ik de boodschappen en kan ik je vertellen wat je die bepaalde maand kan of mag verwachten. Je krijgt hier ook een aantal inzichten door. Heel verrijkend !

Voor deze reading hoef je niet tot bij mij te komen, dit gebeurt ook niet online.  Ik plan ze in, en als ze klaar is, krijg je een link van de videoboodschap toegestuurd. Deze link verwijst je door naar een beveiligde link van YouTube.  Jij alleen kan dit bekijken. Hierdoor raak je de reading nooit kwijt.  Je kan ze zo vaak terug bekijken als je wil. 

Prijs: 55 euro

Hoe ? Videoboodschap van ± 30 min

Liefdesreading

Zit je vast op vlak van de liefde?  Wil je weten hoe het verder gaat verlopen tussen jou en iemand specifiek?  Ben je single en wil je in het algemeen weten wat je mag verwachten op vlak van de liefde… Wel dan is een liefdeslegging perfect geschikt voor jou. Je krijgt inzichten op punten waar je nog aan moet werken of waar er eventuele blokkades zitten.

Voor deze reading hoef je niet tot bij mij te komen, dit gebeurt ook niet online.  Ik plan ze in, en als ze klaar is, krijg je een link van de videoboodschap toegestuurd. Deze link verwijst je door naar een beveiligde link van YouTube.  Jij alleen kan dit bekijken. Hierdoor raak je de reading nooit kwijt.  Je kan ze zo vaak terug bekijken als je wil.  Ook de foto’s van de getrokken kaarten stuur ik je op.

Prijs: 55 euro

Hoe ? Videoboodschap van ± 30 min

Tweelingzielenreading

Een tweelingzielenconnectie is iets heel speciaals. Toch is dit echter geen gemakkelijke verbinding en vraagt dit heel veel van jou om deze verbinding tot stand te laten komen.  Bij deze reading geef ik je een duidelijk beeld waar jij en je tweelingziel in de verbinding zitten op dat moment van de reading.  Ook geef ik jou de blokkades van beide partijen weer en hoe je aan de slag kan gaan. Dus je krijgt inzichten in welke schaduwkanten je van jezelf nog moet aanpakken.  Hoe de verbinding verder gaat verlopen, geef ik je ook graag mee in deze reading.

Voor deze reading hoef je niet tot bij mij te komen, dit gebeurt ook niet online.  Ik plan ze in, en als ze klaar is, krijg je een link van de videoboodschap toegestuurd. Deze link verwijst je door naar een beveiligde link van YouTube.  Jij alleen kan dit bekijken. Hierdoor raak je de reading nooit kwijt.  Je kan ze zo vaak terug bekijken als je wil.  Ook de foto’s van de getrokken kaarten stuur ik je op.

Prijs: 55 euro

Hoe ? Videoboodschap van ±30 min

Healingen

Oorkaarstherapie

De behandeling begint met een lymfe-massage van de borstkast en hals tot aan het oor. Het doel van een lymfemassage is om de lymfen te zuiveren en te voorzien van een goede doorbloeding. Het lymfestelsel wordt enorm belast door vervuiling, ongezonde voeding, te weinig beweging, stress en spanningen.  

Vervolgens start de oorkaarstherapie. Ik gebruik oorkaarsen van de Hopi indianen.  Deze Oorkaarsen worden met de hand gemaakt van zuiver bijenwas die rechtstreeks van de imker komt. De Oorkaarsen zijn gemaakt volgens een oud origineel recept. De Oorkaarsen zijn vervaardigd uit milieuvriendelijk ongebleekt katoen, waarin kruiden verwerkt worden zoals, salie, johanneskruid, etherische oliën, en fijne honingextracten. Dus 100% natuurlijk. Binnenin de Oorkaars zit een filter.

Hopi Oorkaarsen-therapie is een natuurlijke methode voor het energetisch reinigen van het oor en geeft ook een ontspannende werking op het lichaam en de geest. Het gebruik van Oorkaarsen wordt gerekend bij de reinigingstherapieën en deze worden met succes gebruikt bij vele problemen van hoofd, keel en luchtwegen. 

Wanneer aan te raden:

  • Nervositeit en stress
  • Oorpijn
  • Oorsuizingen, oordruk (vb na zwemmen of vliegtuig)
  • Overtollig oorsmeer
  • Hoofdpijn en migraine
  • Beginnende verkoudheid
  • Sinusitis

Wanneer kan je geen behandeling krijgen?

Bij deze symptomen mogen de oorkaarsen niet gebruikt worden:

  • Beschadigd of geperforeerd trommelvlies
  • Acute oorontsteking of buitenoorontsteking
  • Trommelvliesbuisjes
  • gehoorimplantaten
  • Huidaandoeningen van de oor- en gehoorgang
  • Epilepsie
  • Hoge bloeddruk

Belangrijk: Er mag op de dag van de oorkaarstherapie nog geen alcohol geconsumeerd zijn, ook de rest van de dag consumeer je best geen alcohol meer om te kunnen genieten van een optimaal resultaat en effect.

Prijs: 65 euro
Duur: ±1 uur
Waar ? In mijn praktijk 

Reiki healing en het in balans zetten van de chakra’s

Door middel van een reiki healing zorg ik ervoor dat je zelfhelende energie terug door je lichaam stroomt. Dit gebeurt door handoplegging, hierdoor werken we in op de energiecentra van ons lichaam en dat op alle niveaus: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel. Het brengt je vooral in contact met je innerlijke zelf, het spoort je aan om de harmonie in jezelf terug te herstellen.  Ook zet ik tijdens deze healing je chakra’s terug in balans waardoor je ontspannen en rustig verder kan. Tijdens deze healing roep ik de hulp in van de Aartsengelen zodat zij mee kunnen helpen met het healen.  Ik verzeker je dat je volledig ontspannen van de tafel zal komen. Tijdens de behandeling voel ik waar jouw pijnpunten zitten en bespreek ik dit nadien met jou. Ik geef je dan graag enkele concrete tips om zelf mee aan de slag te gaan.

Voor deze healing doe je het beste comfortabele kledij aan.

Belangrijk: Er mag op de dag van de reiki healing nog geen alcohol geconsumeerd zijn, ook de rest van de dag consumeer je best geen alcohol meer om te kunnen genieten van een optimaal resultaat en effect.

Prijs: 95 euro
Duur: ±1,5 tot 2u
Waar ? In mijn praktijk